Biztos jól viselkedtek: Győr 21 milliárdot kap vízi élményparkra

Nem fogja elhinni, hogy ki építheti meg a szuperstrandot.

A Modern Városok program keretében vízi élménypark épül Győrben – szúrta ki a Telex.hu a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatot.

A határozatban nem csak az olvasható, hogy a város korábban már kapott erre a célra 750 milliót, de azt is, hogy milyen bontásokban érkezik a pénz.

Ezek szerint még idén befut 2,4 milliárd, jövőre 7,5, majd 2022-ben 11 milliárd érkezik a győri önkormányzat számlájára.

Bizonyára jól viselkedtek az ott lakók, mert ez még a szombathelyi stadion áránál (16 milliárd) is nagyobb összeg.

A létesítményt egyébként – el ne essünk a meglepetéstől! – a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Euro Generál Építő és Szolgáltató Zrt. építheti meg.

A 21 milliárdos győri szuperstrandról a tervezőiroda még korábban közzétett látványterveket és egy rövid leírást.

A1 Építésziroda Kft.

A1 Építésziroda Kft. added a new photo.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech