Élő csócsó, kosárlabda és napsütés: a Bolyai családi napján jártunk

A 2016-ban megalapozott hagyomány negyedik éve hozza össze a tanárokat és a családokat.

Immár negyedik alkalommal rendezték meg Szombathelyen a már hagyománnyá vált Bolyai családi napot, ahol a tantermek zártságát hátra hagyva szülők, tanárok, diákok találkozhatnak egymással és színes programok keretében szórakozhatnak, vagy épp versenyezhetnek egymással.

p]A különböző ugrálóvárak előtt folyamatos sorok kígyóztak, míg mások épp a szivacs gerelyhajításban, vagy a felfújható élő csocsó pályán érezték magukat a legjobban. p]
Családi nap a Bolyai iskolában
Kattintson a képre a galériához!
Mészáros D. Zsolt

A különböző standokon többek között egészséges zöldségekkel ismerkedhettek a gyerekek, vagy megtudhatták, hogy a kendert hány különböző módon lehet hasznosítani, a kendermag olaj alapú kozmetikumokon keresztül egészen a ruhaanyagokig.

Az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó program minden bizonnyal a kutyás bemutató tudhatta magáénak. Az ebek gazdáik utasítására hajtottak végre fegyelmezetten a minden napi életben is előforduló különböző gyakorlatokat, a közönség legnagyobb örömére.

Családi nap a Bolyai iskolában
Kattintson a képre a galériához!
Mészáros D. Zsolt

Másik nagy kedvenc a kosárlabda bemutató, melynek több apropója is volt. Többek között az egy évvel ezelőtt kialakított kosárpálya, mely nemrég kiváló minőségű gumi alapú burkolatot is kapott, minimalizálva a sérülések esélyét is.

Családi nap a Bolyai iskolában
Kattintson a képre a galériához!
Mészáros D. Zsolt

Eredményeikért elismerésben részesültek az SZOESE női kosaras szakosztály lányai is egy szál rózsa kíséretében.

És hogy ne csak a bemutatóké legyen a főszerep, izgalmas kosármeccsek keretében Szülők és diákok, illetve öreg diákok és tanárok csaphattak össze egymással, melyen szülőként többek között Nemény András ellenzéki polgármester-jelölt is pályára lépett.

Családi nap a Bolyai iskolában
Kattintson a képre a galériához!
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra