Bevásárol, zabál, szemetel majd hazamegy, ilyen egy szombathelyi?!

Négy ütemben hagyja hátra a mocskát sok autós a szombathelyi parkolókban.

Hasznos dolog egy vasár- és ünnepnapokon is nyitva tartó bolt mellett lakni és jó látni, hogy kvázi turizmus épül arra, hogy itt mindig meg lehet venni a kis csavaros kiflit, meg a sok szart, viszont a kirándulásokról is illik hazavinni a szemetet.

Szemetes parkoló
NR

Jelen esetben pedig, csak 50 métert kellett volna sétálni annak az agyhalott delikvensnek, aki ezt az etruszk sírhalmokat idéző képződményt hagyta maga után a minap a Bolyai János utcai parkolóban - jelentette minap egy olvasónk.

Szemetes parkoló
NR

A dolog pikantériáját pedig az adja, hogy itt rendszeres vendég a rendőrség és a közterület felügyelet is, de nekik valahogy sohasem szúr szemet, hogy halmokban áll a szemét. Még szerencse, hogy ezek a szemetelők tisztelik a magyarok kultúráját és megtanulták a civilizált együttélés alapjait.

Szemetes parkoló
Van még kép, csak klikkelni kell
NR
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra