Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Borkai kézműves vázát kapott

A volt győri polgármester a szex- és korrupciós botrányai után a Megyei Jogú Városok Szövetségének székesfehérvári rendezvényén vett át búcsúajándékot.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több mint fél év telt el azóta, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozásokat indított Borkai Zsolt volt győri polgármester szexbotrányával kapcsolatban. Borkai az elmúlt hónapokban nem szívesen jelent meg nyilvános eseményen, ám most kivételt tett, ugyanis elutazott a Megyei Jogú Városok Szövetségének székesfehérvári rendezvényére.

„1990 óta hagyomány, hogy a nyugdíjba vonuló, nem induló vagy nem újraválasztott polgármesterektől jelképes ajándékkal búcsúznak tagjaink” – mesélte Papp Erika, a szövetség főtitkára. Ennek okán Borkai Zsolt egy kézműves vázát kapott ajándékba – írja a Népszava.

MTI/Krizsán Csaba

A lap egyébként azt szerette volna megtudni a rendezvényen, hogy a volt győri polgármester a szex- és korrupciós botrányai után nem érzi-e visszásnak, hogy résztvesz egy ilyen közéleti eseményen, illetve, hogy kihallgatták-e már tanúként – ugyanis Borkai ellen jelenleg is több büntetőeljárás van folyamatban –, ám a lap kérdései süket fülekre találtak.

A Borkai Zsolt lemondásához vezető botrány tavaly októberben robbant ki, amikor az „ördög ügyvédje” nevű blogon videórészletet tettek közzé, amelyen Borkai és a győri gazdasági élet hozzá kötődő személyei egy csoportszexen vesznek részt prostituáltakkal egy adriai tengeri luxusjachton. Később sorra derültek ki a Borkai-éra összefonódásai, amelyekben a családtagjai is érintettek voltak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra