Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Kösz, kormány: megtörtént az első támadás egy budapesti szórakozóhelyen egy CEU-s kitűző miatt

Bejött az ellenségképgyártás.

A bulinegyed kellős közepén, a Dob utcai Rácskertben történt atrocitás szombat este - számolt be az Index. Három férfit támadtak meg egy CEU-s kitűző miatt, egyikükről letépték a kitűzőt és a ruhát, társukat pedig a székek közé hajították. Hajszálon múlt (a pultoslány segítségén), hogy nem verték össze őket. Az egyik sértett a Facebookra is kiírta nem kicsit dühösen:

"Ezúton is szeretnék gratulálni Orbán Viktornak, Bayer Zsoltinak, Kósa Lalinak és a többi viszkető tenyerűnek, hogy a folyamatos ellenségkép gyártással, hosszú évek kitartó munkájával ilyen szintű gyűlöletet plántáltak a támadóinkhoz hasonló frusztrált idióták lelkébe"

- fogalmazta meg a tanulságot. A szórakozóhely - ahol ráadásul aznap este egy népzenei táncház zajlott - bocsánatot kért a sértettektől. Bár nyilván nem nekik kéne.

Rácskert

Tisztelt vendégeink! Tegnap este az igen kiváló hangulatú népzenei estünket sajnos megzavarta egy kocsmai konfliktus. Munkatársaink reagálásnak köszönthetően a kedélyek viszonylag hamar...

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet