Kösz, kormány: megtörtént az első támadás egy budapesti szórakozóhelyen egy CEU-s kitűző miatt

Bejött az ellenségképgyártás.

A bulinegyed kellős közepén, a Dob utcai Rácskertben történt atrocitás szombat este - számolt be az Index. Három férfit támadtak meg egy CEU-s kitűző miatt, egyikükről letépték a kitűzőt és a ruhát, társukat pedig a székek közé hajították. Hajszálon múlt (a pultoslány segítségén), hogy nem verték össze őket. Az egyik sértett a Facebookra is kiírta nem kicsit dühösen:

"Ezúton is szeretnék gratulálni Orbán Viktornak, Bayer Zsoltinak, Kósa Lalinak és a többi viszkető tenyerűnek, hogy a folyamatos ellenségkép gyártással, hosszú évek kitartó munkájával ilyen szintű gyűlöletet plántáltak a támadóinkhoz hasonló frusztrált idióták lelkébe"

- fogalmazta meg a tanulságot. A szórakozóhely - ahol ráadásul aznap este egy népzenei táncház zajlott - bocsánatot kért a sértettektől. Bár nyilván nem nekik kéne.

Rácskert

Tisztelt vendégeink! Tegnap este az igen kiváló hangulatú népzenei estünket sajnos megzavarta egy kocsmai konfliktus. Munkatársaink reagálásnak köszönthetően a kedélyek viszonylag hamar...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet