Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Cirkuszi oroszlán ugrált a szombathelyi Fő téren

És még sok minden más is, az évadnyitó Bábszínházi előadásokon vasárnap.

Vasárnap gyereknevetéstől hangos a szombathelyi Fő tér közepe, ugyanis a Mesebolt Bábszínház (és partnerei) évadnyitót tartanak ott 14-től 19 óráig.

Mesebolt Bábszínház Évadnyitó
Prrrrrrodukció!
Garai Antal Atom

Hogy mi minden látható? Felsorolni is nehéz lenne a sok előadást, mi épp a

Dobronka Cirkusz világszám

előadásra toppantunk be, ahol épp egy orosz oroszlán ugrált fel s alá a színpadon, de olykor még a közönség első soraiban is.

Mesebolt Bábszínház Évadnyitó
Oroszlán az első sorban
Garai Antal Atom

Nem csak gyerekek és szüleik, hanem felnőttek is akadtak szép számmal, akiket érdekelt egy-egy előadás. Ha még időben elindulnak elcsíphetnek egy-két kacagtató mókázást. Továbbá a gyerekeknek kézműves-foglalkozások is vannak és még néptánc-bemutató is lesz.

Mesebolt Bábszínház Évadnyitó
Garai Antal Atom

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra