Franco nem tért jó útra

A poénok ültek, még így is, hogy számtalanszor hallottuk. A szokatlanul sokszereplős darab hozta azt, amit vártunk tőle, könnyed komikus egy órát péntek estére.

Ki ne emlékezne Sylvester Stallone ’91-es alakítására az Oscar című filmben. Franco Provolone, Aldo, Connie, a gengszterek, egy csörfös lány, egy másik, aki nem Liza, három vőlegény egy délelőtt alatt és megannyi poén és bonyodalom.

Cromwell - Oscar
Itt a táska, hol a táska - kattintson a képekért!
sadness

Szinte vártuk, hogy a szombathelyi Cromwell Ifjúsági Színtársulat, mikor veszi fel repertoárjának listájára eme komikus darabot. Egészen péntek estééig kellett csak kitartanunk, de megérte. A poénok ültek, még így is, hogy számtalanszor hallottuk. A szokatlanul sokszereplős darab hozta azt, amit vártunk tőle, könnyed komikus egy órát péntek estére. A kritikát ügyesebb tollforgatókra bízom, azonban az előadásról készült galériát csak ajánlani tudom, kattanjon rá!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra