Csaba utcai felüljáró: A főispán azt írta a polgármesternek, hogy nézze meg a megyei napilapot

A Nyugat.hu sem kapott választ a kormányhivataltól, pedig már kedden elküldtük kérdéseinket.

A főispán válaszában azt írta, hogy a figyelmembe ajánlja a vármegyei napilapot

– jelentette ki a szombathelyi közgyűlésen Nemény András polgármester.

Mint szerdán írtuk, Mi lesz a Csaba utcai felüljáróval? Az önkormányzat a kormányhivataltól vár választ January 25. 17:19 az önkormányzat levélben kért tájékoztatást a kormányhivataltól a Csaba utcai felüljáróval kapcsolatban.

A kormányhivatal nem tervezi a felüljáró lezárását.
Mészáros D. Zsolt

A felüljáró forgalomba vételi engedélyét hétfőn helyezte hatályon kívül a Győri Törvényszék. Erről mi kedden írtunk, Nincs forgalomba helyezési engedélye a szombathelyi Csaba utcai felüljárónak January 24. 19:13 miután a Törvényszék megerősítette az információt. A bírósági döntés azt jelenti, hogy a felüljáró jelenleg engedély nélkül működik.

Kedden mi is elküldtük kérdéseinket a kormányhivatalhoz,

mivel a bíróság új eljárása kötelezte az illetékes hatóságot. Ami ebben az esetben nem más, mint a Vas Vármegyei Kormányhivatal.

Nekünk nem válaszolt a főispán, mint kiderült, a kormánypárti KESMA propaganda-konglomerátumba tartozó Vas Népének viszont igen. Azt írták, a vizsgálat folyamatban van, a hivatal nem tervezi a Csaba utcai felüljáró lezárását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet