Csaba utcai felüljáró: A főispán azt írta a polgármesternek, hogy nézze meg a megyei napilapot

A Nyugat.hu sem kapott választ a kormányhivataltól, pedig már kedden elküldtük kérdéseinket.

A főispán válaszában azt írta, hogy a figyelmembe ajánlja a vármegyei napilapot

– jelentette ki a szombathelyi közgyűlésen Nemény András polgármester.

Mint szerdán írtuk, Mi lesz a Csaba utcai felüljáróval? Az önkormányzat a kormányhivataltól vár választ 2023. January 25. 17:19 az önkormányzat levélben kért tájékoztatást a kormányhivataltól a Csaba utcai felüljáróval kapcsolatban.

A kormányhivatal nem tervezi a felüljáró lezárását.
Mészáros D. Zsolt

A felüljáró forgalomba vételi engedélyét hétfőn helyezte hatályon kívül a Győri Törvényszék. Erről mi kedden írtunk, Nincs forgalomba helyezési engedélye a szombathelyi Csaba utcai felüljárónak 2023. January 24. 19:13 miután a Törvényszék megerősítette az információt. A bírósági döntés azt jelenti, hogy a felüljáró jelenleg engedély nélkül működik.

Kedden mi is elküldtük kérdéseinket a kormányhivatalhoz,

mivel a bíróság új eljárása kötelezte az illetékes hatóságot. Ami ebben az esetben nem más, mint a Vas Vármegyei Kormányhivatal.

Nekünk nem válaszolt a főispán, mint kiderült, a kormánypárti KESMA propaganda-konglomerátumba tartozó Vas Népének viszont igen. Azt írták, a vizsgálat folyamatban van, a hivatal nem tervezi a Csaba utcai felüljáró lezárását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet