Ez a Tömlöc már nem az a Tömlöc, amihez Cseszkó Tamásnak is köze volt

Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat, a tulajdonviszonyok tisztázása okán, végett, illetve vonatkozásában.

A szombathelyi média és politikai marketing egyik megkerülhetetlen szereplőjéről, Cseszkó Tamásról készített portrénkban Ilyen egy csúcsra járatott sajtós: hálapénzek, adóügyek, bedőlt cégek 2015. September 15. 14:35 sok más mellett megemlítettünk egy népszerű belvárosi helyet, a Tömlöcöt is. Amit első körben, még 2013 tavaszán Cseszkó Tamás cége bérelt a karneváli közalapítványtól.

A sok egyéb infó mellett azonban elsikkadt, hogy Cseszkó cége csak rövid ideig üzemeltette ezt a helyet, mindössze pár hónapig. A tényfeltáró cikkben szereplő bérleti szerződés azonban még ebből az időből származik.

Tömlöc Savaria
Vágvölgyi Bálint

Az Aréna utca 8. alatti pincét Cseszkó Tamás cége, a Pointer-Food @ Média Kft. bérelte ki, 2013 márciusában kötött bérleti szerződést a karneváli közalapítvánnyal. A szerződést Mérei Tamás írta alá. Ez a cég azonban, amely a szerződést aláírta, jelenleg is felszámolás alatt áll ( itt Ilyen egy csúcsra járatott sajtós: hálapénzek, adóügyek, bedőlt cégek 2015. September 15. 14:35 megtekinthető!).

2013 októberében viszont új tulajdonosa lett az interaktív kalandjátéknak, a GA-BA Brand Kft. A hely továbbra is Tömlöc néven fut, de ennek a cégnek semmi köze sincsen sem Cseszkó Tamáshoz, sem a Pointer-Food @ Média Kft-hez. A kiszabadulós játékot az új tulajdonosok, két év kemény munkával, több pályaépítést és reklámot követően tették népszerűvé, és valóban előjegyzésre van szükség ahhoz, hogy bejuthassanak egyet kikapcsolódni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Ilyen egy csúcsra járatott sajtós: hálapénzek, adóügyek, bedőlt cégek

Ő Cseszkó Tamás újságíró, marketinges, megmondóember. A háttérben viszont sok mindenről hallani.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Aktuál