Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem kell a hasraeséstől tartani, ha eztán sötétedés után sétálunk, futunk a Csónakázó-tónál

Olvasóink jelentették, gond van Szombathely egyik kedvenc helyével...
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az elmúlt héten egy olvasónk keresett meg minket azzal, hogy a szombathelyi Csónakázótó sétányának közvilágítása kissé foghíjas mostanában. Az állt a levélben, hogy a 36 lámpából 7 darab már hónapok óta nem világít. Ez számottevő arány, nehéz nem észrevenni, a hibás lámpákat viszont ennek ellenére sem javították meg.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Mivel fotót nem kaptunk az e-mailhez, csütörtök este felkerekedtünk, hogy megnézzük, valóban hiányos-e a közvilágítás a Csótó körül. Tettünk egy kört és közben pásztáztuk is rendesen a sétányt, azonban meglepetésünkre mindössze egyetlen egy rossz lámpára bukkantunk csak. Ám ezt is bejelentettük a megfelelő helyen. (Lásd: E-On és az önkormányzat.)

Czömpöl Bianka (mobilos fotó)
Czömpöl Bianka (mobilos fotó)

Péntek délelőtt pedig nagy örömünkre jött is a válasz az önkormányzattól, rögtön két példányban: Károlyi Ákos jegyzőtől és Kalmár Ervin irodavezetőtől is. Az e-mailben azt írják, hogy elsőként a Szombathelyi Futóklubtól kaptak bejelentést szeptember 19-én, hogy gyenge a sétány közvilágítása. Két napra rá az Árpád utcai kapcsolószekrényben a Villkász Kft. kicserélte a biztosítékot.

A mi bejelentésünket követően is kimentek a Városüzemeltetési Osztálytól a Csónakázó tóhoz, ám ők is csak egy hibás lámpát találtak.

Ezen az egy oszlopon lévő lámpafej 8 db led izzójából egy világított. A lámpafej javítása iránt haladéktalanul intézkedünk

– állt a tájékoztató végén.

Esti fényben a tó.
sadness

No, akkor most mindenki nyugodtan sétálhat, futhat sötétedés után a tóparton!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés