Esti csőtörés Szombathelyen

Pénteken reggel a Borostyánkő Áruház mellett felbontották a Wesselényi utcát.

Csőtörés miatt túrták fel a Vasivíz Zrt. munkatársai péntek reggel a Borostyánkő áruház melletti területet Szombathelyen - tudtuk meg a helyszínen.

Csütörtök este kezdődtek a problémák
olvasó

A gondok csütörtök este kezdődtek az érintett területen, erről egyik olvasónk küldött fotót.

Ma reggeli ottjártunkkor a Vasivíz egyik munkatársa kérdésünkre megerősítette, hogy valóban csőtörés történt csütörtök este.

Ma reggel már dolgoztak a munkások a probléma elhárításán.
Nyugat.hu

Azt is elárulták, a munkálatokkal valószínűleg még a mai nap folyamán végeznnek, az emiatt kiásott terület viszont még néhány napig el lesz zárva a gyalogosforgalom elől, annak visszatöltése nagyjából két-három napot vesz majd igénybe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem