Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Czeglédy Csaba kontráz, éppúgy járja a Szombathely környéki településeket, mint Hende Csaba

És néha találkoznak is... Az ellenzéki képviselőjelölt nagyon szeretné, ha végre kiépíttetnék a gázvezetéket a Szombathely környéki falvakban.

Czeglédy Csaba az utóbbi hetekben sorra járja a szombathelyi választókerülethez tartozó településeket, és erről rendszeresen posztol a Facebookon is. Mint megtudtuk, többször is találkozott Hende Csabával, aki Czeglédy szerint kulturáltan, európai módon viselkedett, de látszott rajta a meglepődés.

Czeglédy Csaba egy felsőcsatári lakossal
Forrás: Facebook / Czeglédy Csaba

Eddig ugyanis Hende Csaba, jelenlegi fideszes országgyűlési képviselő és várhatóan képviselőjelölt töltötte ideje jó részét Hende Csaba látványosan átad, felavat, látogat, elintéz, de csak a Szombathely környéki falvakban 2020. August 27. 07:14 ezekben a falvakban. Pedig, mint a nyár végén írtuk, Torony község 1600 szavazópolgára akár hatalomban tarthatja Hende Csabát a jövő évi országgyűlési választásokon 2021. August 23. 18:56 a választókerülethez tartozó 11 település mintegy háromezer lakosa eldöntheti a jövő évi választást egy döntetlenhez közelítő szombathelyi eredmény esetén.

Czeglédy azt is írta, képviselőként az egyik legfontosabb feladata az lesz, hogy a gázvezetéket kiépítsék ezekben a falvakban is.

„A határmenti települések lakói hívták fel a figyelmemet arra, hogy sok helyen hiányzik a gázvezeték” – mondta lapunk kérdésére. Czeglédyt azért hívtuk fel, mert Facebook-oldalán arról posztolt, hogy több településen, Nardán Felsőcsatáron, Vaskeresztesen, Horvátlövőn és Torony egy részén nincs vezetékes gáz. Ezek a falvak a 70-es évek gázvezeték-építési hullámából a határsáv miatt kimaradtak, később pedig nem igazán foglalkoztak vele az illetékesek.

Ezeket a gázvezetékeket kell még kiépíteni.
Forrás: Facebook / Czeglédy Csaba

Néhány településen, Jákon, Balogunyomban és Náraiban megoldották a problémát, amihez Czeglédy szerint kellett Szemes László munkája, aki 1990-től 2019-ig volt Ják független polgármestere. A képviselőjelölt a posztban is megígérte, és lapunknak is azt mondta, ha tavasszal bizalmat kap a választóktól, akkor országgyűlési képviselőként az egyik legfontosabb feladatának a gázvezeték kiépítését tartja majd.

Czeglédy azt mondta, azért látogatja a falvakat, hogy megismerje ezeket a településeket és az itt élő embereket. Ha nem tájékozódik, nem ismeri az itt élő embereket, akkor nem is tudja képviselni őket, mert ha megválasztják, akkor nem ismeretlenül, hanem az ott élők problémáinak tudatában akar a képviselőjük lenni.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet