Lógó kábelek tarkítják az utcaképet a szombathelyi Deák Ferenc utcában

Szürreális élmény végigsétálni a lógó kábelek mellett-alatt.

Szombathelyen a Deák Ferenc utcában több helyen is elképesztő látvány fogadja az arra járókat, a kábelek, illetve azok szigetelései lelógnak, egy helyen pedig, a már földig érő részt valaki hozzákötözte az egyik kresztáblához.

Deák Ferenc utca lógó kábelei
Ez a rész bizony már a földig érne
olvasói fotó

Ki itt belépsz, ne játssz a lelógó kábelekkel!

Persze, a helyzet nem egyik napról a másikra érte el a mai állapotot, a környék hanyatlása annak ellenére folyamatos, hogy egy szakaszon (mindkét oldalon) megújultak a járdaszigetek.

Deák Ferenc utca lógó kábelei
Az utca másik végén is hasonló a helyzet
olvasói fotó

Azt pedig csak halkan jegyeznénk meg, hogy a Weöres Sándor Színház tőszomszédságában ez az állapot elfogadhatatlan, igaz, ez fennállna akkor is, ha a kőszínház máshol lenne. És maradva a feltételes módnál, jó lenne, ha a helyzet némileg változna, lehetőleg pozitív irányba.

Deák Ferenc utca lógó kábelei
További képeinkért kattintson a fotóra
olvasói fotó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem