Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

A didi hófehér, a didi kőkemény - Megannyi izgalmas kérdés a Borkai-szexvideó kapcsán

Hogy a videó mennyire avat be minket a valóságba, azt nem tudhatjuk. Az aktus közbeni háttérzene, na az, ami igazán aggasztó.

Vannak országok, ahol a magánélet a politikai része, a hálószobában és Ovális szalonokban történteket lazán publikálják, azok választásokat döntenek el, politikusi karriereket törnek derékba. Tipikus példája az USA, igazán intim történetek vannak Kennedytől kezdve Clinton elnökön át Donald Trumpig.

Aztán vannak azok az országok - és ide tartozott eddig Magyarország is -, ahol a magánéletet nem, vagy csak nagyon módjával kúszik be a politikába.

Na persze a sajtóban dolgozók sok mindent hallottak eddig is, tudatmódosítókról, lányokról, fényképekről és videókról, ezeknek létét, lehetséges nyilvánosságra hozatalát olykor meglebegtették, hogy aztán dobozban és páncélszekrényben maradjanak.

Hogy a titokban maradásnak az volt-e ez oka, mint a hidegháború logikája, hogy tudniillik nem dobjuk le az atombombát, mert ők is ledobják, vagy valami más, azt nem lehet tudni.

És most, az utóbbi napokban átszakadt a gát.

Kevésnek bizonyult a géppisztoly és a gránát, sőt a nehézbombázáshoz is hozzáedződtek mind a háborús felek, mind a lakosság, és láthatóan eljött az atom ideje.

Kisebb hatóerejű bombákat már az előző napokon ledobtak Budaörsön és Kispesten Botrányszagú videó egy fővárosi MSZP-s képviselőről 2019. November 08. 10:00 , de igazán nagyot csak a legutóbbi szólt Szexfotók jelentek meg Borkai Zsoltról, Győr polgármesteréről - Frissítve 2019. October 05. 17:38 .

A blog névtelenségbe burkoló szerzője egyébként sokkal súlyosabb állításokat is megfogalmaz, mint a hajókázás könnyűvérű nők társaságában, csak éppen a korrupciós állításokra immunisak vagyunk.

Felőlünk lehetnek irreálisan túlárazottak a közbeszerzések, eltűnhetnek az EU-pénzek és Mészáros Lőrinc megveheti a teljes magyar villamosellátást, csak megvonjuk a vállunk. És? Mi közünk hozzá?

Egész más, ha egy nagyváros polgármestere, egykori sikeres sportoló rossz lányok társaságába keveredik, amiről - köszönhetően a digitális forradalomnak - felvétel is van egy pornószájton. Hab a tortán, hogy az érintett politikus egy magát kereszténynek és konzervatívnak mondott párthoz tartozik, amely családvédelmi programot indít és megvéd minket a határon túlról érkező mindenféle erkölcstelenségek ellen.

Izgalmas, pikáns és mindenki számára érthető helyzet.

Hatása van, beszél róla a nép, szörnyűlködik, hogy nahát, gondoltuk, de mégse, hogy pont Borkai.

A felvételen szereplő lányok is azonnal közellenségek lettek, ha felnőttfilmben szerepelnének az más, ám most egy hazug és képmutató politikusról van szó, vele enyelegni sokkal nagyobb bűn, mint mással.

Még ha nem is logikus, de érthető idáig.

Sokkal érdekesebbek a következők kérdések:

 • A Borkai-mulatós egy megbotlott férfi egyedi története, vagy csak a jéghegy csúcsa? A videó tükre a magyar politikai elitnek?
 • Előbukkan-e még valami hasonló? Vagy mindösszesen ennyi van? Vagy ez csak egy figyelmeztetés?
 • Lesz-e válasz a másik fél részéről? Ha igen, hol lesz a határ? Egyáltalán: ki a másik fél? (Sem az MSZP, sem a DK honlapján nem szerepel a hír, amiről az egész ország beszél.)
 • Az ismeretlen blogoló egy magányos harcos, egy Robin Hood, esetleg egy megsértett, begőzölt egykori ismerős?
 • Vagy egy komoly szervezet áll mögötte? Mert sok minden utal arra, hogy profi akcióról van szó.
 • Milyen hatással lesz mindez a magyar politikára? Borkai Zsolt már bejelentette, hogy nem lép vissza. Ez azt jelenti, hogy támogatását élvezi a Fidesznek, vagy csak kárenyhítés folyik? Azt mondják, ez Borkai magánügye. Érdekes álláspont a Vona Gábort ért vádak tükrében.
 • Mi van, ha a botrány ellenére mégis polgármester marad, mert megszavazzák a győriek. Elvileg nem elképzelhetetlen, hiszen Belusconi ennél nagyobb botrányt is túlélt.
 • És ott van még mindennek tetejében az a háttérzene, ami az aktus közben szól. Az a rettenetes tény, hogy két, magát menőnek gondoló magyar férfi úgy gondolja, a helyzethez, a pozíciójuhoz és vagyoni helyzetükhöz leginkább “a didi hófehér, a didi kőkemény” Fekete Pákó-örökzöld passzol.
 • Ez a dal aggasztóbb és beszédesebb, mint a videó maga, fájdalmasan gyönyőrűen jellemzi, honnan hova jutottunk. Hogy mi is az igazodási pont. Igazodjunk?
 • Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Vélemény