Valószínű, hogy a régi Citroen szervíz szemetére bukkant olvasónk Szombathely mellett

Az ügyesebbek egy egész kocsit fel tudnának építeni a kasztnidarabokból.

Olvasónk a 87-es úton utazott, amikor meglátta a ezt a szeméthalmot az út szélén:

Beazonosítható szemét
A képekre kattintva galéria nyílik
Olvasó

Közelebbről talált néhány táblát is, emiatt azt gyanítja, hogy a márkaszerviz szemetét hagyta valaki a bokrokban.

Beazonosítható szemét
Olvasó

Nem kis kupacról van szó, ülésdarabok, összetört táblák, lökhárítók, féklámpák is éktelenkednek az illegális szemétlerakóban.

szemét
Egy régebbi szervíz maradéka lehet a most kiszórt hulladék
nyugat.hub olvasó

Megkerestük hát a szombathelyi Inicál Szervizt, vagyis a Citroen gépkocsik helyi szakszervizét. A cégtől azt a választ kaptuk miután megnézték a fotókat, hogy ezek mind kivétel nélkül régi arculatú táblák, amik még az előttük működő szervizé lehettek. Az Iniciál telephelyéről ellenőrizve, szerződések alapján történik a szemétszállítás, így semmi nem kerülhet ki tőlük nem megfelelő helyre.

A cég továbbá azt is sajnálja, hogy a márka azonosság miatt a kidobott szemétről most egyből ők juthatnak eszébe az olvasóknak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem