Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy szombathelyi autósiskola reagálása az autósvizsgás olvasói levélre

„A leírt jelenet vagy nem vizsga volt, vagy március 19. előtt történt” – írja az ügyvezető.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lapunk „Ömlik a médiából: maradj otthon! Tépkedd meg a kapcsolati hálód!” címmel vasárnap délelőtt tett közzé egy olvasói levelet Ömlik a médiából: maradj otthon! Tépkedd meg a kapcsolati hálód! March 22. 11:06 .

Mivel nem tudtuk ellenőrizni az információt, az abban szerelő cégnevet kitöröltük, és az sem volt teljesen egyértelmű, mikor történt az írásban említett vizsga.

Vasárnap délután levelet kaptunk Pintér Csabától, a Topido Kft. ügyvezetőjétől, aki szerint a leírt jelenet Ömlik a médiából: maradj otthon! Tépkedd meg a kapcsolati hálód! March 22. 11:06 vagy nem vizsga volt, vagy március 19. előtt történt.

Merthogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium március 18-án kiadott egy sajtóközleményt, amely másnaptól felfüggesztették a közlekedési vizsgákat, utánképzéseket és alkalmassági vizsgálatokat.

A közleményt meg is találtuk a minisztérium honlapján.

Az ügyvezető arról is informálta lapunkat, hogy „ a jelzett időponttól nem csak a vizsgákat, de a tantermi és gyakorlati oktatást is a legtöbb (összes?) szombathelyi autósiskola felfüggesztette!”

A képzések ugyanakkor nem teljesen álltak le, mert az internetes (e-learing) elméleti képzések folyamatosak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés