Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ömlik a médiából: maradj otthon! Tépkedd meg a kapcsolati hálód!

Erre Ostobaföldjéről: vidáman zajlik az autósvizsga.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombaton az alábbi alábbi olvasói levelet kapta szerkesztőségünk. A szövegből kitöröltük a cégnevet, mert nem tudtuk ellenőrizni, és nem is az a lényeg, de ezen kívül változtatás nélkül tesszük közzé.


Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Az olvasói levél:

"Most van a betakarítás ideje. Most gyűjtik, mivel legtöbben még csak hordozó-fázisban, nem a tünetesben vannak, honfitárskáink a vejrust. Jó lesz az még valamire, majd megnő, majd kitüsszögöm, aztán 2 hét múlva a kábult körbenézés: Muramiste, kitől kaphattam el?

Hát például egy sikeres autósvizsga során az okatóbácsitól és a vizsgabiztoskától, akik, mint pillangó virágról-virágra, szállnak vizsgázóról vizsgázóra. Akinek talán van nagymamája, szerelme, munkatársa, akinek az infón túl, hogy sikerült vagy nem a vizsga, mást is nyújt már.

Tényleg megéri az a nyomorult vizsga? Nem lenne elég júliusban a jogsi?

Nyugat.hu

A konkrét eset: csorgok a Szent Flóriánon, bambulok, hogy láthatnám többet kölykeimet, kéne egy webkamera, ..., amikor az ismert szitu, csorog előttem egy tanulóautó.

Atavisztikus már a refflex, kényelmesen mögé csorgok, én is tanultam, nem lehet könnyű a tanulónak, mikoris a sziluettekből úgy sejlik, hárman ülik az autót, középenülősen a hátsó sor. Típusos vizsgasziluett.

Kikattanok bambulásból: Vejrus--> Tanulás --> Vizsga??

Paff, vérnyomás kéccáz, nemhiszemelbasszus, ugye, nem?

Gáz, előzés, kukucskálás --> tényleg hárman!!

A pillanat elmúlik, lehiggadás: akihülye, evolucionálják. Visszavált, lámpához érve fék.

Mellém a kocsi, én már nyugodtabbb, ablak le. Oktató oktat, ki.

Nem érti, mi bajom. Szerinte befékeztem előttük. Szerintem gyengéden, tuti, hogy féktávon túl, arra allergiás vagyok. Szerinte zebrán előztem, igaza van, mea maxima culpa, gyalogos se közel, se messze.

Hogy mi az én bajom, oktató tán fel sem fogta. Nem tűnik rosszindulatúnak. Akkor? Mi kell még, megértés? Egy normális közmédia elég lenne?

A ifjú vezető csinos, mosolyog. Tán zavarában, nem tudom. Remélem, egyikük ismerőse-rokona sem lesz fertőzött, mert akkor emlékezetes marad az eset.

Ha a vizsga miattam nem sikerült és a három résztvevő egyik ismerőse-rokona sem lesz beteg, a sikertelen vizsga díját istenuccse állom.

Nem tudom, (cégnév kitörölve - a szerk.) volt-e az autó, de tán le kéne állni 2 hónapra.

Akinek megélhetése múlik rajta, azt sajnálom. Segíteni kicsit próbálok, ha megtudom, Korona-kárvallottaknak hogy lehet utalni.

Üdv,"

(Név a szerkesztőségben)

Az egyik szombathelyi autósiskola ügyvezetőjének a reagálását itt tudja elolvasni. Egy szombathelyi autósiskola reagálása az autósvizsgás olvasói levélre March 22. 17:58

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés