Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyik hétről a másikra csökkent az egyik szombathelyi háziorvosi rendelésre bejutó betegek száma

Egyszerű, de nagyszerű grafikonon az adatok.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokszor megmutattuk Üres játszóterek, sorok a patikáknál - Ilyen volt hétfő reggel Szombathelyen March 16. 16:22 és megírtuk hogyan hat mindennapjainkra a koronavírus terjedése, gondoltuk az elmúlt hét összegzése ilyen formában sem maradhat el.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Szombathely egyik háziorvosi praxisához tartozó betegirányító rendszer adatait hívtuk segítségül ahhoz, hogy szemléltetni tudjuk milyen változások történtek az elmúlt napokban.

Nyugat.hu

Jól látszik, hogy a viszonylag normálisnak tekinthető 11-dik héthez képest mekkora visszaesés jelentkezett az orvosukat személyesen felkereső betegek számában, a soron következő 12-dikre.

Az adatok értelmezésénél nem elhanyagolható az a tájékoztató sem, ami már március 16-án is olvasható volt az internetről (is) elérhető rendszer felhasználói számára.

Nyugat.hu

Reméljük, tényleg az állhat a hátterében, hogy komolyabban vesszük az új szabályokat és minden más rendelés esetében is hasonló tendenciák vannak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés