Elbocsátások a kormánypárti Zalai Hírlapnál

Valószínűleg összefüggésben van az állami takarékossággal.

A Média1 információ szerint ma délelőtt 5 fővel közölte a Zalai Hírlap stábjából a KESMA alá tartozó Mediaworks Hungary Zrt. egyik Zalaegerszegre látogató vezetője, hogy a továbbiakban nem tart igényt a munkájukra a vállalat.

Az elbocsátás fotós munkatársat és újságírókat egyaránt érint.

Mindez illeszkedik ahhoz a tegnapi hírünkhöz Eléri a megyei napilapokat is az elbocsátási hullám May 25. 20:23 , mely szerint a megyei napilapoknál megkezdődött a leépítés.

Mindez összefüggésben lehet egyrészt azzal, hogy a választásokon újabb kétharmadot szerzett kormánypártnak immár felesleges ez a méretű propagandagépezet, másrészt éppen ma jelentettek be Itt vannak az új magyar „exraprofit különadók” részletei – de más is változik May 26. 15:03 egy olyan gazdasági csomagot, amelynek egyik része a minisztériumi kiadások csökkentése.

Márpedig a KESMA-hoz tartozó, Mészáros Lőrinchez köthető kormánypárti médiabirodalom – amelynek része a Vas Népe is - közvetlenül vagy közvetve, de jelentős állami megrendeléseket kapott eddig.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság