Eldőlt: az SZKKA irodájában tartják a szurkolói fórumot csütörtökön

De ha sokan lesznek, lehetőségként ott lesz a Városháza.

Az SZKKA Berzsenyi téri irodájában tartják a csütörtökre beígért szurkolói fórumot - ezt Nemény András jelentette be csütörtök délelőtt Facebook-oldalán.

A polgármester posztjában azt írta, természetesen ott lesz a fórumon, de megjegyezte, hogy az iroda egy 30 fő befogadására alkalmas terem, így amennyiben több érdeklődő is jönne, fenntartják helyszínként a Városházát.

Mint arról mi is beszámoltunk, szerda délután négy óra körül Nemény András bejelentette Csütörtök este a szombathelyi városházán tartják az SZKKA szurkolói fórumát May 22. 17:14 , a Városházán tartják a korábban megbeszélt fórumot. Másfél órával később viszont az SZKKA bejelentette Két szurkolói fórum is lesz a szombathelyi kézilabdaklub ügyében May 22. 18:07 , hogy a Berzsenyi téri irodájukba várják a szurkolókat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport