3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

„Ez igen! Ez ám a közlekedés” – hajmeresztő rolleres mutatvány Szombathelyről

Olvasónk attól tart, hamarosan másról sem fognak szólni a hírek, mint halálos rolleres balesetekről.

„Szerintem egész nap küldhetnénk a képeket, videókat balesetekről és olyan helyzetekről, amik felelőtlen közlekedőket, balesetveszélyes helyzeteket mutatnak be. Úgy gondoltam, beküldöm ezt a videót, mivel egyre több a rolleres baleset is” – írta állandó olvasónk, TomPapa.

És be kell vallanunk, igaza van, ez a videó is magáért beszél. Mint az időbélyegen is látszik, szeptember 21-én, a délelőtti órákban készült a Sorok utcában.

„Ez igen! Ez ám a közlekedés” – kommentálja, mikor meglátja a két fiatalt.

Mint TomPapa mondja, nem azért nem előzte meg őket, mert nem volt kedve, hanem azért, mert ha ezt megteszi, átlépi a záróvonalat. Ha pedig megpróbál a sávján belül maradni, tutira elsodorja őket.

„Én attól tartok, hamarosan másról sem fognak szólni a hírek, mint halálos rolleres balesetekről” – zárta levelét vészjóslóan.

Mi pedig csak annyit teszünk hozzá, reméljük, nem így lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem