Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Koronavírus: Látszik némi bevásárlási láz Szombathelyen, de pánik nincs

A Fő tér melletti egyik üzletből kaptunk képeket.

Még szombaton írtunk róla A boltokban nincs pánik, eddig jól vizsgáztak a szombathelyiek 2020. March 14. 12:12 , hogy addig jól vizsgáztak a szombathelyiek, nincs pánik a boltokba. Ma délelőtt Orbán Viktor miniszterelnök rendkívüli intézkedéseket jelentett be Rendkívüli intézkedéseket jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök 2020. March 16. 11:38 , köztük azt, hogy az élelmiszerboltokon, patikákon, drogériákon kívül minden boltnak, étteremnek, kávéznak 15 órakor be kell zárnia.

Olvasói fotó

Olvasónk pár belvárosi boltról küldték el tapasztalataikat. Pánik nincs, de érezhető a feszültség a levegőben, többen is elkezdtek komolyabban bevásárolni. Az egyik Sparban például elhordták a lisztet és az ecetet,és láttak egy maszkos vevőt is.

Olvasói fotó

Többen is elkezdték begyűjteni a tartós élelmiszereket, konzerveket, de pánikra nincs ok, van még bőven. Ahogyan friss kenyér és tej is van.

Olvasói fotó

Volt olyan vásárló, aki hangosan kifakadt, mert wc-papírt akart venni, és nem volt. Ő kijelentette, hogy szerinte az egészet csak a média fújja fel, és nem komoly az egész.

Olvasói fotó

Ahogyan már írtuk, az élelmiszerboltokra, patikákra és drogériákra nem vonatkozik a 15 órai bezárás, továbbra is a szokott időben lesznek nyitva.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra