Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Többet adtok, mint gondoltuk! Jó érzés nagyon! Legyél te is a támogatónk!

December 20-ig tart még a Nyugat.hu támogatói kampánya. Ki csatlakozik be a hajrába?

"Mindenről az igazat. Függetlenül." Ezzel a jelmondattal vágunk neki a 2020.december 3-tól 20-ig tartó támogatásgyűjtő kampányunknak.

Célunk 2 millió forint összegyűjtése volt . Ebben a pillanatban éppen 2 millió 162 ezer 100 forinttal támogattatok minket.
Túlszárnyaltuk a kitűzött célt! Nagyon örülünk, jók vagytok, köszönjük!

(A plusz támogatásból írunk nektek egy cikksorozatot olyan emberekről, akit tettek azért, hogy jobban éljünk ebben az országban.)

Vasárnapig ide kattintva még te is segítheted a munkánkat!

Tudjuk, megszoktátok, hogy 21 éve itt van nektek a Nyugat.hu – és nem kell fizetni érte. Büszkék is vagyunk arra, hogy ebben a régióban minket olvastok a legtöbben, mi vagyunk számotokra a fő információs forrás. Ahogy arra is, hogy ma Magyarországon a Nyugat.hu a legolvasottabb vidéki független médium.

Ám a függetlenségnek ára van. Függetlenségünk garanciája pedig ti vagyok, akik már támogattatok, vagy támogatni fogtok bennünket!

Kérdezheted, mi a célunk itt a Nyugat.hu-nál, miért támogass minket?

Ezért:

 • Hiteles híreket írunk neked.
 • Segítünk eligazodni a rengeteg információ között.
 • Segítünk megoldani a problémádat, legyen az bármilyen mindennapi dolog, ha te már feladnád.
 • Segítünk és felkarolunk jó ügyeket.
 • Kinyomozzuk azt, amit el szeretnének titkolni.
 • Szeretnénk szórakoztatni is benneteket.
 • Kampányunk oldalán számos olyan írást felsoroltunk neked, amikről úgy gondoljuk, megmutatják, hogy miért érdemes újságot csinálni, de ugyanitt más fontos információkat is megtudhatsz rólunk.

  Miről szól a kampányunk és mire szánjuk a pénzt?

  Az összegyűjtött pénzből olyan fontos dolgok költségeit fedeznénk, amelyek szerkesztőségünk működését biztosítják. Mindenekelőtt újságíróink bérét, hogy a fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Fizetni az irodánkat, ahol összedugjuk a fejünket, hogy kitaláljuk, mit hogyan csináljunk. A telefont, amin információkat szerzünk, az útiköltséget, hogy a helyszínen járjunk utána a dolgoknak.

  A tartalomgyártáshoz szükséges egy műszaki háttér is, hogy mindig elérd a Nyugatot a weben, vissza tudd keresni a régi cikkeinket, minden eszközön jól lásd a hírportálunkat és akkor se tudjanak meghekkelni bennünket, ha nagyon akarnak.

  Mindez nagyon sok pénzbe kerül. A támogatási oldalon lévő számlálónkon pedig folyamatosan nyomon követheted, mennyi pénz gyűlik össze a kampányunk alatt. A kampány után részletesen beszámolunk neked, mire is költjük pontosan az adományodat.

  Itt pedig egy videóban meséljük el nektek, miről szól a munkánk.

  Kedves Olvasó!
  Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
  Köszönjük!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hasznos

  Tovább az oldalra