Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elestek a Budapestre bevezető utak, mindenütt torlódás van

Több baleset akadályozza a forgalmat.

Komoly torlódásokra számíthatnak azok, akik autóval tartanak Budapestre és környékére. A főváros környéki utak beálltak, több balweset is nehezíti a közlekedést.

Az M0-s autóút 72-es kilométerénél, a Megyeri híd felé vezető oldalon, Dunakeszi térségében két személyautó karambolozott. Budaőrsnél torlódás alakult ki, erős a forgalom az M1-M7-es autópálya közös bevezető szakaszán, Budaörs térségében a városközpont felé vezető oldalon telítettek a sávok.

Az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 36-os km-nél, Bag térségében a kora hajnali órákban megcsúszott egy kamion és keresztbe fordult, majd elzárta az útpályát. A műszaki mentés miatt a forgalmat a közeli autósparkolón keresztül terelik.Az ellenkező, Budapest felé vezető oldalon a nézelődés miatt 7-8 km-es szakaszos torlódás alakult ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra