Több kiló kődísz akar leesni a kőszegi templom tornyából

Olvasónk vette észre és fotózta le nekünk.

Jeleznék egy életveszélyes állapotot. Kőszegen a Jézusszíve templom főbejárata felett kb. 30-35 méter magasságban fotóztam ezt a képet. Több kiló kő fog onnan lezuhanni, ha eléri azt az állapotot. Egy fórumon már meg lett osztva, de semmi eredménye. Talán a nagyobb nyilvánosság megmenthet pár életet.

Ezt írta fotói mellé kőszegi olvasónk. Megnéztük a képeket, igaza van, a kövek valóban instabilnak tűnnek. Az illetékeseket értesítjük, amint választ kapunk, azt közöljük.

Olvasó
Olvasó
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem