3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Elhunyt id. Koman Vladimir, a Király Sportegyesület edzője

59 éves volt, ma 19 órakor a Király Sportlétesítmény B épületénél közös megemlékezést tartanak, tisztelegve Voli bácsi emléke előtt.

Gyászol a Király Sportegyesület, elhunyt id. Koman Vladimir.

„Szomorú szívvel fogadtuk a hírt, hogy idősebb Koman Vladimir, a Király Sportegyesület edzői stábjának tagja 59 évesen elhunyt. Ahogyan mindenki ismerte, szólította, 'Voli bácsi' nagyon sok gyermekkel ismertette, szerettette meg a labdarúgást” - írja a klub Facebook-oldala.

„Csapataira mindig a harcosság, a kitartás volt jellemző, ilyen erényekkel igyekezett felvértezni tanítványait, függetlenül attól, hogy épp milyen korosztállyal foglalkozott.

Id. Koman Vladimir
Facebook

Voli bácsi 2018. áprilisától volt tagja egyesületünk szakmai stábjának. Elsősorban a legfiatalabbakkal foglalkozott, hiszen korábban ovis programunk vezetője volt. Korosztályos csapataink között is főként a kicsiket edzette nagy szeretettel, odaadással. Egy évig az U19-es kerettel is dolgozott és egyéni képzések során fejlesztette az U13-as, U14-es és U15-ös csapatunk tagjait. Halálával emberileg és szakmailag is nagy veszteség érte egyesületünket.

Együttérzésünket, részvétünket fejezzük ki családtagjai felé! Osztozunk mindenki fájdalmában, akit elvesztése szomorúsággal tölt el!

Egyesületünk ma, 19 órakor a Király Sportlétesítmény B épületénél közös megemlékezést tart, tisztelegve Voli bácsi emléke előtt.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport