Elindult a szombathelyi lírajárat

Kollégánk is szaval verset a 30Y-on a költészet napja alkalmából.

Ahogy arról már lapunk is beszámolt, Költészet napja Szombathelyen: mentős, alpolgármester, tűzoltó, tanárok és a megyéspüspök is verset szaval majd a 30Y-on 2022. April 06. 13:12 a költészet napján, április 11-én hétfőn lírajáratot indít Szombathelyen a Blaguss Agora Hungary Kft. és az AGORA Savaria Nonprofit Kft.

A kiválasztott kultúrbusz pedig a 30Y, melyre olyan ismert és elismert szombathelyiek is felszállnak verset szavalni, mint Nemény András polgármester; Bujtás Ervin zenész; Köcse Tamás megyei vezető mentőtiszt; a falcós Kovács Benedek; Rónaszéki Linda képzőművész, a Jurisich Miklós Gimnázium tanára; Horváth Soma alpolgármester; Göncz Szabolcs tűzoltóparancsnok vagy Székely János megyéspüspök.

A lírajárat 9:20-kor indult a Minerva lakóparkból, kollégánk, Lutor Katalin pedig szintén a szavalók között van, így délután részletes cikkel is jelentkezünk.

Íme a lirajárat teljes menetrendje:

Agora MSH
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra