Valaki lopkodja a padokat a szombathelyi Csótó körül?

Egy olvasónk erre gyanakszik.

A Csónakázó tó egyik oldalánál, a szabadtéri fitneszgépeknél, legalább három padot csavaroztak le és loptak el illetéktelenek

- írja egy olvasónk.

Hihetetlen és felháborító. A kertjükbe viszik vajon, vagy tűzre...?

- tette fel a kérdést.

Mi is kilátogattunk Csótó mellé, és tényleg csak a padok betonalapzatát találtuk.

Hiányzik egy-két pad a Csonakázótó partjáról
A képre kattintva galéria nyílik
Mészáros Zsolt

Az ügyben megkerestük az Szomparkot, akiktől megnyugtató választ kaptunk. A faelemeket nem ellopták, hanem a parkfenntartó munkatársai csavarozták le, ugyanis felújítják őket. A padokról hármasával szerelik le az ülőrészt, amiket lefestenek, majd egy-két nap múlva újra felszerelik.

A munka még most is folyik, szóval ne lepődjenek meg, ha a kedvenc padjuk eltűnik néhány napra, és nézzenek maguk alá, mielőtt leülnének!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem