Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Valaki lopkodja a padokat a szombathelyi Csótó körül?

Egy olvasónk erre gyanakszik.

A Csónakázó tó egyik oldalánál, a szabadtéri fitneszgépeknél, legalább három padot csavaroztak le és loptak el illetéktelenek

- írja egy olvasónk.

Hihetetlen és felháborító. A kertjükbe viszik vajon, vagy tűzre...?

- tette fel a kérdést.

Mi is kilátogattunk Csótó mellé, és tényleg csak a padok betonalapzatát találtuk.

Hiányzik egy-két pad a Csonakázótó partjáról
A képre kattintva galéria nyílik
Mészáros Zsolt

Az ügyben megkerestük az Szomparkot, akiktől megnyugtató választ kaptunk. A faelemeket nem ellopták, hanem a parkfenntartó munkatársai csavarozták le, ugyanis felújítják őket. A padokról hármasával szerelik le az ülőrészt, amiket lefestenek, majd egy-két nap múlva újra felszerelik.

A munka még most is folyik, szóval ne lepődjenek meg, ha a kedvenc padjuk eltűnik néhány napra, és nézzenek maguk alá, mielőtt leülnének!

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem