Ennyi maradt a ma hajnalban a szombathelyi NAV mögötti parkolóban kiégett autóból

Teljes terjedelmében égett szerdán hajnalban egy személyautó a szombathelyi Kőszegi utcában.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Vas Vármegyei Adó- és Vámigazgatóság épülete mögötti parkolóban kigyulladt egy autó. Azóta viszont a Katasztrófavédelem is közzétett néhány képet a kiégett autóról.

Szombathely HTP

Mint írták, a gépjármű tulajdonosa a füstöt észlelve a személyautóval félreállt, majd segítséget kért. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral a lánggal égést megszüntették, valamint hőkmerával átvizsgálták a járművet.

Szombathely HTP

Az autó vezetője parkolás után észlelte a tüzet és még ki tudott tolatni, hogy a mellette álló autók ne rongálódjanak meg. A hőhatástól így is keletkezett kár másik járműben.

Szombathely HTP

Azt továbbra sem derült ki, hogy mi okozta a tüzet.

Szombathely HTP
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló