Ennyiért lehet most eurót venni

A legfontosabb devizák hétindító árfolyamai.

Kevéssé változott, vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben hétfő reggelre a péntek esti árfolyamához képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az euró és a dollár jegyzése kissé csökkent, a svájci franké emelkedett: az eurót hétfő reggel hét órakor 373,95 forinton jegyezték a péntek esti 374,13 forint után, a dollár jegyzése 340,41 forintra csökkent 340,88 forintról, a svájci franké pedig 380,68 forintra emelkedett 380,58-ról.

Hétfő reggeli jegyzésén a forint 0,2 százalékkal áll erősebben az előző heti kezdéshez képest az euróval és 0,9 százalékkal erősebben a dollárral szemben, de 0,2 százalékkal gyengült a svájci frank ellenében.

Az év eleji kezdésnél az euróval szemben 6,4 százalékkal áll erősebben a forint, 8,8 százalékkal erősebben a dollár ellenében és 5,7 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság