Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Építik az Olad és Sé közötti bicikliutat

Jobb később, mint soha.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kivitelező cég helyszínen dolgozó munkásai szerint korábban Hende Csaba országgyűlési képviselő már tartott sajtótájékoztatót az ügyben.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ez minden bizonnyal ismét zártkörűre sikeredett, mindenesetre lapunk tudósítója csak véletlenül, arra jártában vette észre, hogy Szombathely északi részén megkezdődött az Olad és a Sé közötti kerékpárút építése.

Józing Antal

Ez annak a nagyszabású uniós kerékpárút fejlesztései projektnek a része, amelyet még 2016-ban jelentett be Hende Csaba, majd ne történjen semmi, hogy aztán idén májusban ismét bejelentsék Mindenki nyugodjon le - Szombathely most nem nyert egymilliárd forintot kerékpárutakra May 20. 16:28 .

Láthatóan ezúttal sikeresebb a nekifutás.

Az alábbi térképen jól látszik, hogy a mostani munkálatok két szakaszból állnak.

Szombathely.hu

Az első szakasz 240 méter hosszú, és a Dolgozók útjától a Bucsui útig, tart, míg az úton túli 750 méteres szakasz összeköttetést jelent a már meglevő séi bicikliúttal.

Józing Antal

Mindez azt jelenti, hogy a Séből (Toronyból, Dozmatból stb.) jelentősen egyszerűbb is biztonságosabb lesz Szombathelyre tekerni.

Józing Antal

Az építkezés egyben komoly reményt jelent, hogy a projekt többi eleme is megvalósul.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gazdaság

Hirdetés