Építik az Olad és Sé közötti bicikliutat

Jobb később, mint soha.

A kivitelező cég helyszínen dolgozó munkásai szerint korábban Hende Csaba országgyűlési képviselő már tartott sajtótájékoztatót az ügyben.

Ez minden bizonnyal ismét zártkörűre sikeredett, mindenesetre lapunk tudósítója csak véletlenül, arra jártában vette észre, hogy Szombathely északi részén megkezdődött az Olad és a Sé közötti kerékpárút építése.

Józing Antal

Ez annak a nagyszabású uniós kerékpárút fejlesztései projektnek a része, amelyet még 2016-ban jelentett be Hende Csaba, majd ne történjen semmi, hogy aztán idén májusban ismét bejelentsék Mindenki nyugodjon le - Szombathely most nem nyert egymilliárd forintot kerékpárutakra 2020. May 20. 16:28 .

Láthatóan ezúttal sikeresebb a nekifutás.

Az alábbi térképen jól látszik, hogy a mostani munkálatok két szakaszból állnak.

Szombathely.hu

Az első szakasz 240 méter hosszú, és a Dolgozók útjától a Bucsui útig, tart, míg az úton túli 750 méteres szakasz összeköttetést jelent a már meglevő séi bicikliúttal.

Józing Antal

Mindez azt jelenti, hogy a Séből (Toronyból, Dozmatból stb.) jelentősen egyszerűbb is biztonságosabb lesz Szombathelyre tekerni.

Józing Antal

Az építkezés egyben komoly reményt jelent, hogy a projekt többi eleme is megvalósul.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság