Eddig: 2 398 597 / 3 000 000 Ft, 108 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Horvátországban, Zadarnál is pusztít az erdőtűz

Ott nyaraló olvasónk küldött képeket és videót.

Nem csak Görögországban pusztítanak az erdőtüzek Már 74 áldozata van a görög erdőtüzeknek, 150-en megsebesültek 2018. July 25. 09:29 , hanem gyakorlatilag az egész világon. Svédországban harci repülőgépekkel bombázzák a tűzgócokat Svéd területre dobott éles bombát egy Gripen 2018. July 26. 15:34 , remélve, hogy a robbanás elszívja az oxigént.

Szicíliában, Palermo környékén speciális repülőgépekkel oltják a tüzet, Kaliforniában, a San Jacinto hegységben található településeket körbekerítették a lángok. 12 ezer ember kitelepítését rendelték el a hatóságok. A lángok megközelítik a lakóházakat is, több épület vált már a tűz martalékává.

Erdőtűz Zadarnál
Olvasó / Kertész Lili

Horvátországban, Zadar környékén szintén ég az erdő. Zadar Dalmácia fővárosa, egy földnyelven fekszik. Kertész Lili olvasónk épp ott nyaral, tőle kaptuk a képeket és a videót.

Olvasó / Kertész Lili

Itt is repülőgépekkel oltják a lángokat, egyelőre nem sok sikerrel.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra