Zágorhidi Czigány Balázs és Györke Eszter az Év Vasi Embere díjazottjai 2022-ben

Szerdán kapták meg az elismerő okleveleket.

A Vas Vármegyei Közgyűlés és a Vas Megyéért Egyesület 25. alkalommal hirdette meg Az év vasi embere választást, írja a megye oldala.

A választás első körében a Vas Vármegyei Közgyűlés és a Vas Megyéért Egyesület által felkért 10 tagú kuratórium kiválasztott 10 személyt, akik közül második körben titkos szavazással döntöttek az Év Vasi Embere 2022 személyéről.

Dr. Zágorhidi Czigány Balázs az Év Vasi Embere a kuratórium döntése alapján, dr. Györke Eszter pedig közönségszavazatok alapján nyerte el az elismerést.

Év Vasi Embere 2022
vasmegye.hu

Az eredményt hagyományosan a megyebálon szokták bejelenteni, ami azonban 2023-ban sem kerül megrendezésre, írják.

Így január 7-én ismertették a közönség választottját, a mai napon pedig ünnepélyes keretek között történt meg az elismerő oklevelek átadása.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek