Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ez Szombathely!!!! – Ez felér egy szándékos rongálással!

Olvasónk kiakadt a Szompark fűnyírásán.

Onnan lehet tudni, hogy lecsengőben a járvány, hogy lapunkhoz özönlenek a hagyományos témájú olvasói levelek: Olyanokra gondolunk, mint a parkolás, a közlekedés vagy a fűnyírás.

Az utóbbi kategóriába tartozik a mai napon érkezett üzenet, amelyhez fotók is tartoznak illusztrációként.

A levelet kicsit igazgattuk helyesírásügyileg, de mivel lendületét nem akartuk megtörni, így a tartalmat változatlan formában közöljük.


Tisztelt Önkormányzat és Szompark! Gratulálok a felelősségteljes fűnyíráshoz, más értékeinek megóvásához !

Olvasói fotó

Ez felér egy szándékos rongálással! A Géfin Gyula utca elkövetők Szompark dolgozói (saját bevallásuk szerint). Miután motoros fűkaszával fű por aprókavics és egyéb törmelékekkel beterítették az összes ott parkoló autót, akiket előzőleg nem sikerült figyelmeztetni, hogy meg lesz rongálva az autójuk, ne parkoljanak oda! Utána, fűnyíróval egyenesre vágták a füvet! 3-4 ember 1 óra alatt ezt sikerült intézni!

Olvasói fotó

Ez Szombathely!!!!

Olvasói fotó

Üdvözlettel: Egy szombathelyi lakos! (Név a szerkesztőségben)

Lapunk a levelet és a fotókat még a délelőtt folyamán elküldte a Szomparknak. Ha érkezik válasz, azt megosztjuk olvasónkkal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra