Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

„Ezt kérdezzék meg az Operatív Törzstől” – Egy falusi kocsmáros levele

Miből éljen meg az ember, ha dolgozni nem engedik, de az adókat fizetni kell – kérdezi a levélíró.

Lapunk tegnap tette közzé azt az írását Nem értik a vendéglátósok, miért pont őket szívatja a kormány 2020. December 09. 07:16 , amely egy olvasói levél nyomán a vidéki vendéglátósok helyzetét igyekezett körüljárni.

Az cikkhez számos olvasói vélemény érkezett.

Kaptunk egy újabb olvasói levelet, amely nagyon hasonlóan fogalmaz, de írója egy falusi kocsmáros. Gyanítjuk, hogy nem egyedi esetről van szó.


Tisztelt Szerkesztőség. X.Y. vagyok (név a szerkesztőségben). A feleségem egy kis faluban üzemeltet egy kiskocsmát mint katás e.v.

Alkalmazott nélkül egyedül ez a családunk fő bevétele. Most egyelőre két hónapra bezáratták, kereset nulla, rezsit megfizetni kell, a kocsmában, és a saját lakásunkra is, pluszban januártól a lakáshitelt is.

Kérdezem, miből, mikor semmi támogatást nem kap. Amit ad a kormány, az nem támogatás, hanem a kívülállók megtévesztése, mert nem egy ismerősöm mondta, hogy kaptok támogatást, nem kell egy csomó mindent beszélni.

Hát ugye ez ebben a formában nem igazán fedi a valóságot. Mert a katonáknak nem engedtek el semmit sem.

Ezt kérdezzék meg az operatív törzstől, miből éljen meg az ember, ha nem engedik minimum kettő hónapig dolgozni, de az adókat fizesd.

Köszönöm szépen: X.Y

Boldog ünnepeket kívánok annak, akik ezt megválaszolják.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra