Így száll bele a szombathelyi Falco-üzem páros lábbal a környéken élők nyugalmába

Olvasónk videót készített arról, hogyan szegik meg a szabályt.

Nagyon elkeserítő lehet a helyzet a környéken, ha lakóként már arra kell vetemednie valakinek, hogy önjelölt magánnyomozóként videózgasson be a mostanában oly sok kellemetlenséget okozó üzem területére. Olvasónk név nélkül írta:

A Falco a "B" telepen aprít! Pedig a Környezetvédelem szerint a "B" telepen csak tárolhat. Ezzel szemben 100 decibellel is mehet!? Ezt hallgatjuk, és nyeljük a port! A Pick lakótelepen családi házak vannak, emberek élnek, élnének, ha hagynák! Nem véletlenül kérem, hogy mérjenek a Sárvár utcában. Most kellene kijönniük, hogy személyesen is meggyőződjenek a valóságról, hogy mit él át naponta az itt lakó. Borzalmas csörömpölésre ébredünk naponta, mintha vasakat ütnének! Rázkódik, rezeg az ajtó, van, akinél reped a fal is! Meddig kell még elviselni?

És a videó. További kommentár nincs:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

A Falco-gyár füstje olyan, mint a fűrészporos zsák

A légifotót készítő pilóta úgy érezte, mintha egy ilyen zsákba repült volna bele.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem