Ellepték a kutyusok a hétvégén a szombathelyi Történelmi Témaparkot

Szombaton rendezték a Fekete István Állatvédő Egyesület születésnapját, ahol minden a kiskedvencek körül forgott.

Tartalmas lehetett a gazdiknak és a kutyusoknak a hétvége első napja Szombathelyen. Szombaton rendezték ugyanis a Fekete István Állatvédő Egyesület jubileumi, tizenötödik születésnapját a Történelmi Témaparkban.

15 éves a Fekete István Állatvédő Egyesület
Nagy Zoli

Az eseményre sokan voltak kíváncsiak, ahová természetesen nemcsak a gazdik, de a kiskedvencek is kilátogattak. A jó hangulathoz pedig a remek, késő nyárias idő is jelentősen hozzájárult.

15 éves a Fekete István Állatvédő Egyesület
Nagy Zoli

A különleges rendezvényre a szervezők számos programmal is készültek, volt például kutyaszépségverseny, kutyás felvonulás, kutyatestvértalálkozó és persze különböző kutyás bemutatók is.

15 éves a Fekete István Állatvédő Egyesület
Nagy Zoli

Galériánkban, a képekre kattintva megnézheti, hogy telt az állatvédő egyesület születésnapi bulija.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló