Ellepték a kutyusok a hétvégén a szombathelyi Történelmi Témaparkot

Szombaton rendezték a Fekete István Állatvédő Egyesület születésnapját, ahol minden a kiskedvencek körül forgott.

Tartalmas lehetett a gazdiknak és a kutyusoknak a hétvége első napja Szombathelyen. Szombaton rendezték ugyanis a Fekete István Állatvédő Egyesület jubileumi, tizenötödik születésnapját a Történelmi Témaparkban.

15 éves a Fekete István Állatvédő Egyesület
Nagy Zoli

Az eseményre sokan voltak kíváncsiak, ahová természetesen nemcsak a gazdik, de a kiskedvencek is kilátogattak. A jó hangulathoz pedig a remek, késő nyárias idő is jelentősen hozzájárult.

15 éves a Fekete István Állatvédő Egyesület
Nagy Zoli

A különleges rendezvényre a szervezők számos programmal is készültek, volt például kutyaszépségverseny, kutyás felvonulás, kutyatestvértalálkozó és persze különböző kutyás bemutatók is.

15 éves a Fekete István Állatvédő Egyesület
Nagy Zoli

Galériánkban, a képekre kattintva megnézheti, hogy telt az állatvédő egyesület születésnapi bulija.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló