Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Itt az első, sürgős feladat az új derkovitsi képviselőnek

Olvasónk azt írja, aki eltünteti ezt a lyukat, megkapja a szavazatát. Jöhetnek a problémák és a verseny.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Javában tart a kampány a szombathelyi időközi választásra, ahol Czeglédy Csaba helyére kell új képviselőt választani a Derkovitson. Mivel a Jobbik nem indít jelöltet Nem indít jelöltet a Jobbik a szombathelyi időközi választáson 2018. August 17. 16:32 , és a baloldal egységesen beállt egy közös jelölt mögé, csak ketten indulnak a választáson.

Olvasónk a kampány közepébe dobott atombombát

A Fidesz Melega Miklóst jelölte A szombathelyi Fidesz a saját képviselőjelöltjét dobja a mélyvízbe augusztus 20-án 2018. August 14. 13:29 , aki augusztus 20-án már a hivatalos városi ünnepségen mondott beszédet Hőség és politikai szűzbeszéd a szombathelyi augusztus 20-i ünnepségen 2018. August 20. 15:16 . A baloldali pártok közösen indítják László Győzőt, akit már augusztus elején bemutattak Bejelentették az ellenzék képviselőjelöltjét a szombathelyi időközi választásra 2018. August 03. 17:33 .

Arról, hogy mi a tétje a választásnak, nemrég írtunk Nagyon kellene a szombathelyi Fidesznek Czeglédy Csaba volt választókerülete 2018. August 30. 20:12 , annak fontosságát az is mutatja, hogy még Puskás Tivadar polgármester is kampányra áldozta szombat délelőttjét, amikor is a két csapat egymástól öt méterre Választás előtti zizegés a Derkovitson: Az ellenzéki front támogatásáról biztosította László Győzőt 2018. September 01. 11:54 győzködte a derkovitsi választópolgárokat.

Szóval, zajlik nagyon a kampány, és ekkor egy olvasónk váratlanul bevetette az atombombát. Levelében ezt írta:

Most, hogy képviselő-választásra kerül sor, talán versenyt hirdethetnénk arra, hogy melyik képviselőjelölt tudja végre rendbe tettetni a Rohonci-Horváth Boldizsár kereszteződésben beszakadt aknafedelet ami lassan fél éve így van, és amit az illetékesek két kordondeszka felrakásával oldottak meg. A környéken sok a kisgyermek és kiskutya, jó lenne biztonságban tudni őket! Szóval, aki ezt megoldja, övé a szavazatom!!

Olvasó
Olvasó

Íme, itt a feladat, Tisztelt Képviselőjelöltek! Aki megoldja, egy szavazatot már biztosan kap olvasónktól.

És, akkor mi segítünk ebben a versenyben. Arra kérjük a Derkovitson élőket, írják meg nekünk, mit kellene gyorsan megoldania az új képviselőnek, és ha lehet, fotót is kérünk a problémáról. Mi pedig közzétesszük, és később számon lehet majd kérni rajta.

Email: KATT IDE , rövid leírást is kérünk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra