Karácsonyfákat úsztattak Szombathelyen a volt fiatal házasok otthona mögött

Néhány embernek túl snassz lett volna a kuka mellé tenni a fenyőt?

Nem tudjuk, hogy a Magyar Úszó Szövetség adott-e rajtengedélyt annak a körülbelül 5-6 fenyőnek, ami a Gyöngyösben úszott tegnap. A jelenség a Váci Mihály és a Paragvári utcák kereszteződésénél, az egykori fiatal házasok otthona (piros épület) mögött volt látható. Egyszerűen érthetetlen, hogy miért volt jobb egyeseknek, hogy a tömböt megkerülve a patakba dobják az elhasznált karácsonyfáikat ahelyett, hogy a bejárattól néhány lépésnyire lévő kukánál lerakják azokat.

Fenyőfákat dobtak a patakba
olvasó
Fenyőfákat dobtak a patakba
olvasó
Fenyőfákat dobtak a patakba
olvasó
Fenyőfákat dobtak a patakba
További képeinkért kattintson a fotóra
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra