Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Koktélruhák, mosolyok, pózok a horvát bálról

Videóval és sok képpel számolunk be az idei horvát bálról. A Tóvendéglő mindkét szintjét megtöltötték a vendégek.

Továbbra sincs a horvátok báljához fogható bál Szombathelyen. Szombaton annyian jöttek össze a Tóvendéglőben, mint az ott tartott idei bálokon összesen, pedig ez a helyszín a legfőbb báli központ a vasi megyeszékhelyen.

Az idén is telt házas volt a rendezvény és ez nem költői túlzás. A Tóvendéglő két szintjén 550 vendég mulatott. És azért "csak" ennyi, mert több belépőt nem adhattak el. Mint megtudtuk, még legalább 150 jegy elkelt volna. A rendezvény azért nem költözött más helyszínre, mert a szervezők a minőséget tartották fontosabb szempontnak a mennyiség helyett.

Mind a két szinten élő zene szórakoztatta a bálozókat, lassabb és gyors horvát dalokra ropta a vendégsereg. Éjfélkor a tombolasorsolás végén a házimozirendszer és kerékpár után gazdára talált egy négyszemélyes, egyhetes üdülés is, természetesen egy horvát szigeten.

Horvát bál 2014. a szombathelyi Tóvendéglőben
Horvát bál 2014. a szombathelyi Tóvendéglőben
Tánczos Mihály

A horvátok az idén is bebizonyították, hogy nagyon tudnak bulizni, képgalériánk és videónk pedig ízelítőt nyújt az éjszakából.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Bálok 2014

Tovább az oldalra