Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megyebállal startolt a báli szezon Vasban

Brumbauer József lett az év embere Vasban, tarolt a polgármester a tombolán, szépségkirálynő fogadta a vendégeket. Videón is megmutatjuk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Pannónia étteremben tartották meg az idei megyebált Szombathelyen. Ismét megjegyezzük, hogy bár a bál nevében szerepel a "Szombathely város bálja" kifejezés, mi továbbra is azt mondjuk, hogy a mostani rendezvénynek semmi köze a városi bálhoz. A szezonnyitó megyebál továbbra is vegytiszta elitbál, cégvezetőkkel, vezető beosztású tisztségviselőkkel, köztiszteletnek örvendő professzorokkal és nincs is ezzel semmi gond, csak nem kellene erőltetni a városi bál megnevezést.

Vas megye és Szombathely város bálja - 2014.
A vendégek fogadása és a tombolasorsolás - első galériánk
Tánczos Mihály
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az idén is bőséges videóanyaggal számolunk be a megyebálon történtekről, a megnyitóbeszédekről, az Év Vasi Embere Díj átadásáról, az este sztárvendégéről. Olvasóink a tekerőgomb segítségével könnyen átugorhatják a számukra érdektelen részeket, viszont aki szeret elmélyedni a beszédekben, az könnyen megteheti.

Első képgalériánkban a bálra érkező vendégeket örökítettük meg, akiket Márk Angelika, Vas megye szépe mellett Kovács Ferenc és dr. Puskás Tivadar fogadott a körmendi Batthyány Lovas Bandérium díszsorfala előtt.

Dr. Kiss László alkotmánybíró, Vígh László kormánybiztos, Kovács Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere mondott köszöntőt (A videóban 0:15-től). A bálnyitó táncot a Savaria TSE táncosai adták elő (11:33-tól). A báli vendégeket 16:06-tól viszik táncba, az est sztárvendége pedig Zséda volt (18:10-től), amint az videónkban is látható, hallható.

Vas megye és Szombathely város bálja - 2014.
A szalonban is zajlott az élet (második képgalériánk)
Tánczos Mihály

A bor és pálinkaszalonban a megyei borversenyen kimagasló eredményeket elért Mándli Borház fehér, rosé és vörösborait, valamint a Birkás Pálinka Kft. díjnyertes pálinkakülönlegességeit kóstolhatták meg a bálozók és nyerhettek extra adag jókedvet. A hagyományoknak megfelelően éjfélkor hirdették ki Az Év Vasi Embere 2013. díj nyertesét (videónkban a köszöntő beszédek 31:00-tól hallhatók). Az idén Brumbauer József kapta a megtisztelő címet. Az általa elmondottak 44:40-től hallhatók felvételünkön. A báli táncokhoz a zenét a Cabo Wabo Party Band szolgáltatta.

Vas megye és Szombathely város bálja - 2014.
Az Év Vasi Embere Brumbauer József (balra) lett
Tánczos Mihály

Az idei tombolasorsolásra sok és színvonalas felajánlás érkezett, sokan távozhattak komoly nyereményekkel. A tombola bevételét jótékony célra fordítják. Dr. Puskás Tivadar polgármester ölébe többek között egy Nikon fényképezőgépet és egy tabletet pottyantott Fortuna. Egy új, digitális korszak kezdődik - tréfálkozott vele a műsorvezető.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bálok 2014

Hirdetés