Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megyebállal startolt a báli szezon Vasban

Brumbauer József lett az év embere Vasban, tarolt a polgármester a tombolán, szépségkirálynő fogadta a vendégeket. Videón is megmutatjuk.

A Pannónia étteremben tartották meg az idei megyebált Szombathelyen. Ismét megjegyezzük, hogy bár a bál nevében szerepel a "Szombathely város bálja" kifejezés, mi továbbra is azt mondjuk, hogy a mostani rendezvénynek semmi köze a városi bálhoz. A szezonnyitó megyebál továbbra is vegytiszta elitbál, cégvezetőkkel, vezető beosztású tisztségviselőkkel, köztiszteletnek örvendő professzorokkal és nincs is ezzel semmi gond, csak nem kellene erőltetni a városi bál megnevezést.

Vas megye és Szombathely város bálja - 2014.
A vendégek fogadása és a tombolasorsolás - első galériánk
Tánczos Mihály

Az idén is bőséges videóanyaggal számolunk be a megyebálon történtekről, a megnyitóbeszédekről, az Év Vasi Embere Díj átadásáról, az este sztárvendégéről. Olvasóink a tekerőgomb segítségével könnyen átugorhatják a számukra érdektelen részeket, viszont aki szeret elmélyedni a beszédekben, az könnyen megteheti.

Első képgalériánkban a bálra érkező vendégeket örökítettük meg, akiket Márk Angelika, Vas megye szépe mellett Kovács Ferenc és dr. Puskás Tivadar fogadott a körmendi Batthyány Lovas Bandérium díszsorfala előtt.

Dr. Kiss László alkotmánybíró, Vígh László kormánybiztos, Kovács Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere mondott köszöntőt (A videóban 0:15-től). A bálnyitó táncot a Savaria TSE táncosai adták elő (11:33-tól). A báli vendégeket 16:06-tól viszik táncba, az est sztárvendége pedig Zséda volt (18:10-től), amint az videónkban is látható, hallható.

Vas megye és Szombathely város bálja - 2014.
A szalonban is zajlott az élet (második képgalériánk)
Tánczos Mihály

A bor és pálinkaszalonban a megyei borversenyen kimagasló eredményeket elért Mándli Borház fehér, rosé és vörösborait, valamint a Birkás Pálinka Kft. díjnyertes pálinkakülönlegességeit kóstolhatták meg a bálozók és nyerhettek extra adag jókedvet. A hagyományoknak megfelelően éjfélkor hirdették ki Az Év Vasi Embere 2013. díj nyertesét (videónkban a köszöntő beszédek 31:00-tól hallhatók). Az idén Brumbauer József kapta a megtisztelő címet. Az általa elmondottak 44:40-től hallhatók felvételünkön. A báli táncokhoz a zenét a Cabo Wabo Party Band szolgáltatta.

Vas megye és Szombathely város bálja - 2014.
Az Év Vasi Embere Brumbauer József (balra) lett
Tánczos Mihály

Az idei tombolasorsolásra sok és színvonalas felajánlás érkezett, sokan távozhattak komoly nyereményekkel. A tombola bevételét jótékony célra fordítják. Dr. Puskás Tivadar polgármester ölébe többek között egy Nikon fényképezőgépet és egy tabletet pottyantott Fortuna. Egy új, digitális korszak kezdődik - tréfálkozott vele a műsorvezető.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Bálok 2014

Tovább az oldalra