Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kőszegi fúvósbál kék osztrigás meleg motorosokkal

A fúvósok jelmezes báljára a helyszínen már nem lehetett jegyet kapni, a leírhatatlan hangulatú buli nagyon népszerű Kőszegen.

A jelmezes farsangi fúvósbál egy olyan rendezvény, ahova elvileg nem kellene sokat gondolkodni azon, miben menjen az ember. Bőven megfelel, ha felteszi a munkavédelmi sisakját, vagy elcsórja a nagyi 50 éves ruháját. Ennek ellenére nagyon komoly saját készítésű jelmezekkel is találkoztunk, illetve baráti társaságok dolgoztak azon, hogy egyértelmű legyen: ők egy csapat.

Videóösszeállítás több száz jelmezessel

Zombik, törpök, uralkodók és komplett udvartartásuk között próbáltunk utat törni, végül a Kill Bill ragyogóan kékszemű jónőjének fegyvere került a combjaink közé, nagyon is egyértelmű megállj jelzésként.

Jelmezes fúvós farsang Kőszegen
Nem mertük megkérdezni, ők vajon ismerik-e egymást...
Tánczos Mihály

Kőszeg Város Fúvószenekarának bevonulását az idén a kőszegi motorosok Kék osztrigabárt megidéző tánca tette felejthetetlenné, majd egy rúdtáncos sztriptíz következett, a hölgyek sikongatásától kísérve. Mindez hosszabb videónkban is megtekinthető.

A Kék Osztriga Bár motorosainak kőszegi fellépése

A fúvósok jelmezes báljára a helyszínen már nem lehetett jegyet kapni, a leírhatatlan hangulatú buli nagyon népszerű Kőszegen. Magyarország legidősebb és minősített amatőr fúvószenekara két év múlva lesz 150 éves. A bál bevételéből többek között hangszereket vásárolnak és már készülnek a kerek évforduló méltó megünneplésére.

Jelmezes fúvós farsang Kőszegen
A répaszínű lézer csábítólag hat a nyulakra
Tánczos Mihály

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Bálok 2014

Tovább az oldalra