Fiatal szombathelyi fotós lányé a nap képe a National Geographic Magyarország online válogatásában

Na jó, tulajdonképpen nem is szombathelyi, hanem jáki.

Aki ismeri Hornyák Emőke fotóit, tudja róla, hogy nem veti meg a természetben mászkálást, rendre találkozunk is állatos-növényes fotóival a Facebookon . Harmatos pókháló a fűben, vadászkutya a mezőn, vagy épp bújkáló őzek, szarvasok, amiket Emőke legjobban el szokott csípni fényképezőgépével.

Most teljesen más témát talált és ami azt illeti nagyon rá is érzett. Nem részletezzük, itt a kép, ami nem csak a magyar National Geographic online szerkesztőinek tetszett meg:

Nem ez az első alkalom, alig pár napja már bemutatta a National Geographic Emőke egy másik fotóját, egészen pontosan ezt:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra