Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Harcra készen - Fideszes polgármesterek és képviselők fotózkodtak Sárváron

Se egy szombathelyi polgármesteri sajtótájékoztató, se egy megyei közgyűlési nyilatkozat? Mi van? Értetlenkedtünk az elmúlt másfél hétben, aztán megláttuk ezt a fotót, amely bizonyítja, az újraválasztott fideszes polgármesterek Vas megyében már hadra készen állnak.

Mert, így a választások után másfél héttel A Fidesz minden nagyobb Vas megyei városban győzött – Kakukktojás: Celldömölk 2014. October 13. 11:09 azért furcsálltuk, se egy szombathelyi polgármesteri, se egy Vas megyei közgyűlési elnöki sajtótájékoztatót nem tartottak még. Vagy csak bennünket, nyugat.hu-t felejtettek le a frissen megválasztott fideszes stábok a kampányértékelőkről? Vagy a színfalak mögött még sakkoznak a pozíciókért?

Ha nincs ez a Faceboookon keringő fotó, bíz' Isten azt hihettük volna, hogy a választások óta eltelt időben pihent a kormánypárt Vas megyében. Pedig nem, a bejegyzés tanulsága szerint már múlt héten, Sárváron, a várban összegyűltek a megyében mandátumot nyert Fideszes polgármesterek és önkormányzati képviselők, és kampányt is értékeltek. "Hajrá Vas megye, hajrá Szombathely!!!" - szólt a bejegyzés, amivel persze mi is csak egyetérthetünk!

Fideszes polgármesterek és képviselők fotózkodtak Sárváron
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Már nevük, frakciójuk és elnökük is van - elstartolt a szombathelyi baloldali frakció

Nem sokat tétlenkedtek a frissen megválasztott baloldali képviselők, ma az első frakcióülésen levelet is írtak a fideszes polgármesternek.

Szombathely miatt gyengülhet Hende Csaba párton belüli erőpozíciója?

Az országos Fidesz vezetés biztos számon fogja kéni ezt a választási eredmény a szombathelyiektől, és a kampányfőnöktől, Hende Csabától - véli Székely Klára politológus.

Hatalmas csata volt Szombathelyen

Elbúcsúzunk a reményekkel induló, de kiesett volt képviselőktől is.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra