Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Folytatódik a veszélyes oszlop-saga: a szombathelyi Mélykuti utcából is jelentkezett egy olvasónk

Felkerestük az E.ON-t, ők pedig egy évvel az első bejelentés után most újra megvizsgálták és ki fogják majd cserélni.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már össze sem tudnánk számolni, hány veszélyes villanyoszloppal gyűlt meg olvasóink baja nemcsak Szombathelyen, hanem Vas megye több más településén is. Legutóbb a szombathelyi Döbrentei Gábor utcából jelentkezett Úgy tűnik, az E.ON a lakók véleményére is ad, ha megkérdőjeleződik egy villanyoszlop épsége May 26. 11:59 egy olvasónk egy korhadt villanyoszlop miatt. Azt írta, hogy nagyjából egy évvel ezelőtt be is jelentették azt az E.ON-nak, a szakemberek pedig ki is mentek a helyszínre, megvizsgálták az oszlopot, de aztán nem csináltak vele semmit.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A lakók aggodalma pedig egyre csak nőtt az oszlop miatt, ezért lapunk segítségét kérték. Felkerestük hát az E.ON-t és azt mondták, újra megvizsgálták az oszlopot és arra jutottak ismét, hogy nem balesetveszélyes. A korhadás mértéke ugyanis még nem akkora, hogy az sürgős beavatkozást igényelne, de ha a lakók biztonságérzetét rontja, természetesen kicserélik, a tervek szerint június végén.

Nem sokkal később aztán szintén Szombathelyről, a Mélykuti utcából is jelentkezett egy olvasó, szintén egy balesetveszélyes oszlop miatt. Mint írja, ők is jelentették már egy évvel ezelőtt az E.ON-nak a problémát, a munkatársaik pedig megköszönték, de azóta sem történt semmi.

Olvasó

Így hát újra felkerestük az E.ON-t, hogy megkérdezzük, megvizsgálták-e ezt az oszlopot az egy évvel ezelőtt bejelentés kapcsán és figyelik-e esetleg az állapotát? Illetve kíváncsiak voltunk arra is, hogyha megvizsgálták, milyen következtetésre jutottak, valamint hogy azóta érkezett-e bejelentés erről az oszlopról?

Válaszukban azt írták, hogy miután megkerestük őket a bejelentéssel, egy munkatársuk kilátogatott a helyszínre és megvizsgálta az oszlopot, közben pedig az ügyféllel is találkozott. A kolléga akkor elmondta a bejelentőnek, hogy az oszlopot bár nem azonnal, de valóban ki kell cserélni.

Ennek megfelelően az oszlopot a 3. negyedévben ki fogjuk cserélni. Azóta nem kaptunk újabb bejelentést erre az oszlopra vonatkozóan, amely továbbra is üzembiztosan működik – írták.

Olvasó

Emellett pedig fontosnak tartották azt is kiemelni, hogy folyamatosan ellenőrzik hálózatukon a villanyoszlopokat. Miután megvizsgálják, kollégáik feljegyzik, hogy milyen állapotban vannak azok, és ahol szükséges, cserélik őket. Az ügyfelek által tett bejelentéseket pedig soron kívül megvizsgálják.

Ügyfeleik az ilyen jellegű észrevételeiket az alábbi elérhetőségeinken jelezhetik, ha azt szeretnék, hogy minél gyorsabban kivizsgálják a bejelentéseiket:

 • Mobiltelefonról a 06-20/30/70 459-96-00-ás telefonszámon, H-K-Cs-P: 8:00-18:00, valamint Sze: 8:00-20:00-óra között
 • Vezetékes telefonról a 06 52/ 512 400-as telefonszámon, H-K-Cs-P: 8:00-18:00, valamint Sze: 8:00-20:00-óra között
 • E-mailben az aramhalozat@eon.hu címen
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  Jelentem

  Hirdetés