Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tovább folytatódik a Zanat és Vép környékén illegálisan lerakott autógumik mizériája

Mégpedig azért, mert amik ott maradtak, azok már Szombathely közigazgatási területén vannak, és ott a vépi önkormányzatnak nincs intézkedési joga.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nemrég írtunk arról, hogy Zanat és Vép környékén rengeteg autógumit talált egy olvasónk , így mi is kimentük megnézni, hogy mi a helyzet. Aztán a Momentum Mozgalom szombathelyi elnökének hála kiderült, hogy a vépi önkormányzatnak kell elszállíttatnia a szélerőműnél illegálisan lerakott gumikat , azok ugyanis Vép közigazgatási területén vannak.

A vépi önkormányzat hamar intézkedett is és elszállíttatta az illegálisan lerakott gumik nagyobb részét , de olvasónk, Katics György további gumikat talált a helyszínen, és ezt jelezte is Vép jegyzőjének, aki az alábbi választ küldte neki.

Így nézett ki pár napja a szóban forgó helyszín.
Katics György

Tisztelt Katics György!

Vép és Szombathely közigazgatási határa a vasúti sínek környékén húzódik. A fénykép alapján most nem tudom megállapítani, de nagy eséllyel ezek az autógumik már Szombathely közigazgatási területén találhatóak, amelyet illetően nincs illetékességem eljárni.

A helyszínt bejárva még egyszer meg fogunk győződni róla, hogy elszállításra került-e minden hulladék.

Tisztelettel: Hoós Anna Katalin
jegyző, Vép

Katics György
Katics György
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra