Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fotó- és filmpályázatot hirdet a Berzsenyi Dániel könyvtár

Általános- és középiskolások, illetve felsőoktatásban tanuló diákok nevezhetnek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Máskép(p) elnevezésű helytörténeti fotó- és filmpályázatot 2016-ban írta ki először a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Akkor még kifejezetten Szombathelyet bemutató fotókat és filmeket vártak a diákoktól, rá két évre viszont már egész Vas megyéből várták az alkotásokat.

A pályázóknak az a feladatuk, hogy bemutassák közvetlen környezetüket, felhívják a figyelmet a változásokra, ezzel kapcsolatban esetlegesen pozitív vagy negatív véleményt fogalmazzanak meg.

A bírálatnál fontos szempont, hogy a fotó vagy film tükrözze az alkotó egyéniségét. Kreatív, egyedi, speciális nézőpontú alkotásokat várunk – olvasható a könyvtár közleményében.

További fontos tudnivaló még, hogy műfaji megkötés nincs, ahogy nevezési díj sincs és egy pályázó mind a két kategóriában nevezhet. A beküldés határideje december 11.

Az elkészült pályamunkákat szakértők bevonásával, kategóriánként és korosztályonként értékeljük. Az alkotásokat 2021. februárjában a könyvtárban, valamint Szombathely és a városkörnyék több iskolájában és közintézményében vándorkiállítás és vetítés keretében mutatjuk be – áll a felhívásban.

A felhívás, a pályázati feltételek és a nevezési lap egyébként már megtalálható a könyvtár honlapján is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés