Fotópályázat fiataloknak, értékes nyereményekkel

A 10-30 éves korosztálytól várják a képeket.

A Friedrich-Ebert-Stiftung budapesti irodája fotópályázatot hirdetett a 18-30 éves korosztály számára.

A közlemény így fogalmaz:

"Mutassátok meg egy fotón keresztül, hogy mi jelenti számotokra a legnagyobb kihívást, mit gondoltok a családról vagy a politikáról. A fotópályázat kéz a kézben jár a FES készülő ifjúságkutatásával: a cél, hogy a fényképek kiegészítsék és színesítsék a kutatás eredményeit és láthatóbbá tegyék a fiatal korosztály problémáit, kihívásait, motivációit, gondolatait.

unsplash

Járjatok nyitott szemmel, kattintsatok és küldjétek be a képeiteket értékes nyereményekért 2021. november 30-ig erre a weboldalra .

A nyertes fotókat a készülő ifjúságkutatással együtt fogjuk december 7-én bemutatni."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra