Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Fotópályázat fiataloknak, értékes nyereményekkel

A 10-30 éves korosztálytól várják a képeket.

A Friedrich-Ebert-Stiftung budapesti irodája fotópályázatot hirdetett a 18-30 éves korosztály számára.

A közlemény így fogalmaz:

"Mutassátok meg egy fotón keresztül, hogy mi jelenti számotokra a legnagyobb kihívást, mit gondoltok a családról vagy a politikáról. A fotópályázat kéz a kézben jár a FES készülő ifjúságkutatásával: a cél, hogy a fényképek kiegészítsék és színesítsék a kutatás eredményeit és láthatóbbá tegyék a fiatal korosztály problémáit, kihívásait, motivációit, gondolatait.

unsplash

Járjatok nyitott szemmel, kattintsatok és küldjétek be a képeiteket értékes nyereményekért 2021. november 30-ig erre a weboldalra .

A nyertes fotókat a készülő ifjúságkutatással együtt fogjuk december 7-én bemutatni."

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra