Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Gazdátlan Suzuki gurult ki a forgalmas Kiskar utcába Szombathelyen (Frissítve)

Gazdája nem húzta be a kéziféket, az autó önállósította magát.

Frissítés

Egy órával azután, hogy értesítették a rendőrséget, meg is jelentek a rendőrök.

Hertelendy Zénó

Egy perc múlva megjött a polgárőrség is.

Hertelendy Zénó

Újabb három perc múlva aztán megjelent a tulaj is, aki gyorsan biztonságba helyezte az autót.

Hertelendy Zénó

Korábban írtuk:

A szombathelyi Kossuth utca posta előtti patkolóinak egyikébe állhatott be a kis szürke Suzukival a gazdája kedden kora este, fél hét előtt.

Innen gurult el a kocsi.
Hertelendy Zénó

Az autót bezárta és otthagyta, ő meg ment a dolgára. A kocsi egy darabig várta a gazdáját, de aztán megadta magát a lejtős Kossuth utca gravitációjának, és elkezdett hátrafelé gurulni.

Ekkora távolságot tett meg.
Hertelendy Zénó

Az autó szépen kigurult a Kiskar utcába, ahol aztán keresztben elfoglalta a jobb oldali sávot. Most ott áll, és várja, hogy valaki segítsen.

Most itt áll.
Hertelendy Zénó

Olvasónk azt jelezte, hogy a járókelők értesítették a rendőrséget, este hét órakor a rendőrök még nem értek ki, a Suzuki tulaja sem jelentkezett.

Most itt áll.
Hertelendy Zénó

Szerencse, hogy a délutáni nagy forgalom már lecsillapodott, de a kocsi cikkünk írásakor még elfoglalta a sávot. Már 45 perce.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra