Át tud telelni a Rábahídvégen maradt gólya, de jó, ha etetik

Olvasónk megkérdezte az állatorvost, hogyan segíthetnek a gólyának.

Két napja írtuk meg Ez a szegény gólya azt hiszi tavasz van - Vasban lesz kénytelen a karácsonyt tölteni 2018. December 23. 15:39 egy olvasónk levele alapján, hogy Rábahídvégen láttak egy gólyát. A madár nem repült el délre, úgy tűnik, itt telel át.

Ittt rekedt gólya
Olvasó

Olvasónk megkérdezett egy állatorvost, hogyan segíthetnek a gólyának. Dr. Déri János azt írta válaszában, nem kell segíteni neki, sok gólya telel nálunk. Amíg nincs hó, elvan, élelmet is talál, etetni lehet, mégpedig hallal.

Ittt rekedt gólya
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem